Kom Jul. Kom sne. Kom gaver…

Kom Jul. Kom sne. Kom gaver…

Pænt goddag! Jeg er blevet inviteret til at gæsteblogge for Among Giants, og er meget beæret over at få lov at supplere Christina og tage del i hendes ret så fantastiske og fantasifulde billede univers!

Mit navn er Hedvig, og jeg går på Århus Kunstskole, hvor Chrisina også har gået.

Når jeg arbejder med kunst, kan jeg rigtig godt lide at eksperimentere med materialer og blande forskellige medier.  Jeg har en hang til det underlige, skæve eller dystre og bliver ofte fænget af ting, der er smukke på en underspillet måde.

Udover at lave værker selv interesserer jeg mig meget for, hvad der sker indenfor samtidskunst generelt og holder af at tage på udstillinger så ofte som muligt, hvilket mine indlæg derfor også kommer til at handle om.

Jeg vil heller ikke udelukke at der kunne snige sig noget musik og film anbefalinger eller tips til ting der sker i Århus, verden and beyond…

Mit første indlæg har et juletema med nogle bud på hvordan julestemning også kan komme til udtryk…

Kom jul.

Mit  juleklip resulterede i denne mystiske tosidede engel.

Juleplatten 2010 ??

Det er nærmest som om landskabet forsøger at vokse ud af det pæne, stilfærdige billede på  platten som hænger på mine forældres brune silketapet…

Kom sne.


Man kan finde landskaber overalt, også i det små.  Denne fotocollage er en blanding af landskabsfoto og fotos  jeg har taget af et gipsværk jeg engang lavede.

Kom gaver.

Charlotte Fogh contemporary er, efter min mening, det mest interessante galleri i Århus, fordi hun huser de helt nye kunstnere, og ofte tør udstille noget lidt vildt og anderledes. På den nuværende udstilling ”Absolute Winter”, kan man bland meget andet møde nogle mørke keramik julemænd af den fantastiske kunstnerduo Hesselholdt og Mejlvang.  Bestemt værd at tjekke ud!

http://www.hesselholdt-mejlvang.dk/

http://www.charlottefogh.dk/

Scary Santa

Bad Santa

Evil Santa

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s