Afsluttende udstilling

Fra den 14. til 16. december holdt vi afslutnings udstilling på kunstskolen. Vi malede vores slidte værkstedslokaler hvide og fik stablet en ret fin udstilling på benene med udvalgte værker fra et halvt år på værkstedsskolen.

Da udstillingen ikke ligefrem blev overrendt med mennesker, vil jeg gerne dedikere dette indlæg til at vise nogle af de flotte og spændende ting, der var på den!

Signe Slavensky står bag disse fire skulpturer. Jeg kan ikke blive træt af at kigge på dem… de har alle et lidt mystisk og sært udtryk, samtidig med at de er meget enkle og udført i materialer man genkender. Det er måske netop mødet mellem det velkendte og det mærkelige der gør, at jeg bliver meget nysgerrig af at se på dem!

En art håndtaske i læder… Jeg kan røbe, at den er meget tung!

 

 

 

 

 

 

Idéen om at denne læder sag med snører er tænkt som en ”hånd stillet”  fremkalder en meget ubehagelig fornemmelse hos mig…

 

 

 

Mit værk

”Landskaber”

De to landskaber har den samme form. Det der hænger, er i papmaché/collage og har tredimensionelle bjerge og terræn, der griber ud i rummet.

Det der ligger på bordet er et fladt landskab af tekstur og materiale. Jeg synes de supplerer hinanden godt ved at henvise til hinanden og vise landskabet på forskellige måder.

 

– Hedvig

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s