3 i 1

Jeg synes selv det er blevet ret godt, men indtil videre har jeg kun fået kommentarer som ” de er godt nok sjove,” ” du har tegnet ting der er meget flottere” og ” Jeg ville nok ikke lige have dem hængende”

Jeg var ellers virkelig glade for dem. Da jeg sad og tegnede dem blev jeg mere og mere sikker på at det virkelig var the shit jeg havde gange i, men jeg kunne godt mærke at folk omkring mig ikke rigtig kunne finde samme glæde ved dem.

Jeg vil rigtig gerne høre hvad I derude synes ?

Reklamer

7 responses to “3 i 1

 1. Jeg synes de er flotte – specielt nr. 3 med tribal look. Virkelig fedt mønster du har lavet på den. Men de er samtidig ret dystre.. Jeg tror også jeg ville gå udenom den sorte mand til mine egne vægge i alt fald! Men på et museum ville han være cool (Hallo Aros? ;)

 2. Jeg ville meget gerne have ham hængende!!

 3. Jeg vil hellere end gerne have alle 3 hængende. og jeg er meget uenig i at de er “sjove”, det lyder utrolig negativt. jeg synes det er noget af det bedste du har lavet. De og du er fantastisk!!

 4. Ps folk synes sikkert også at picassos malerier var “sjove”, hvis du forstår sådan en lille en, hæ hæ.

 5. Jeg skulle også gerne hænge allesammen op midt i stuen!!

 6. Camilla Wegersleff

  Jeg syntes at der er super fede sammen! Jeg vil meget gerne købe dem hvis du sælger???

  • Hej Camilla :) hvor er det dejligt med din interesse. Her går jeg og tror at min blog egentlig er ved at uddø lidt fordi jeg ikke kan tage mig sammen til at blogge og pludselig dukker der en kommentar op fra dig. Det gjorde mig virkelig glad!
   Ang. dit spørgsmål om salg så er jeg faktisk lidt i tvivl om jeg vil af med dem hehe, men på den anden side så ligger de jo bare og samler støv her hos mig. Jeg kan jo ikke hænge alle mine billeder op.
   Du kan skrive en mail til mig på amonggiants@hotmail.dk så kan vi snakke lidt om hvad vi kan gøre for at du kan få dem hjem og hænge. Jeg tænker noget i retningen af at jeg kan få dem trykt til dig så jeg stadig har orignalerne. Så bliver det self sådan at det du køber kommer til at være de eneste tryk af serien. Er det noget du kunne være interesseret i ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s