Hvem er jeg?

En der ønsker at dele alt hvad jeg elsker ved livet. Jeg er fascineret af verden omkring mig, men samtidig utrolig bange for hvilke hemmeligheder den gemmer.

Især mode og kunst har fanget mit hjerte . Mode fordi det giver mig mulighed for at forandre og genskabe mig selv hele tiden. Kunst fordi det udtrykker alt hvad med  ord ikke udtrykkes kan.

Jeg ønsker at vise lidt af mig selv for at forstå mig selv. Hver dag er en rejse gennem gader fyldt med hastighed og liv. Jeg prøver at passe ind uden at forsvinde, uden at miste mig selv.

6 responses to “Hvem er jeg?

  1. Nej en dygtig blogger – og her er det især det kunstneriske talent jeg tænker på med det håb i tankerne, at bloggerinden på et tidspunkt vil offentliggøre måske et enkelt af sine (mine yndlings) digte!!!

  2. Hyggeligt at hilse på dig igår, det er en rigtig fin blog du har :)

    Jannick Boerlum

    • I lige måde jeg håber det var et godt billede jeg fik taget af dig og Lasse :) fedt at du synes om min blog. Jeg har selvfølgelig også været inde på din blog og det er jo sindsyge billeder du tager. Det er vildt imponerende. Jeg kan slet ikke få armene ned!

  3. Her er et billed af en stor robot, ved ikke om det er noget for en robot-freak som dig http://farm4.static.flickr.com/3246/2619583391_1fb271616d.jpg

    Hvis du kan lide street-art skal du prøve at se”Exit through the giftshop”, den er interessant. Det er også der robotten kommer fra. Du bør dog lige læse det her først http://www.information.dk/245038 så du har en idé om hvad du går ind til (og ikke sluger alting rådt)!!!

    – Kasper fra YouSee, vi ses i morgen…

  4. Hey du
    Mit Navn er Benoni, jeg er den ene halvdel af det nyligt åbnede GALLERY B15 på Islands Brygge 15 (deraf navnet)..
    Jeg har fået meget inspiration til kunst via din Blog.. Flere af kunstnerne repræsentere vi nu i Galleriet.. Til April åbner vi en udstilling med Streetart Deluxe, og konceptuel kinesisk minimalisme i samspil! Det kunne være rart at se dig 8.4 2011 kl 17-19 – Lidt god vin følger med..
    Se evt. vores facebook side facebook.com/galleryb15
    Vh
    Benoni

  5. Hej Christina
    Endelig er dit lækre billede kommet til sin ret herhjemme hos mig. Er så glad for det!:
    http://bungalow5.wordpress.com/2011/04/25/forarskuren-2011-special-attention-faerdigt-kontor/

    Bliver også nødt til at spørge: Har du solgt billedet af byen, som du lavede til desktop wallpaper for os sidste år?

    Mange hilsner fra Tine/Bungalow5

Skriv en kommentar